Japansk Lifting med Akupressur

Ansigtsterapi og Virkinger

Ansigtsterapi
Japansk Lifting med akupressur er en ansigtsterapi hvor jeg kombinerer lymfedrænage, ansigts  zoneterapi, akupressur og vævsopstrammende massage i én behandling.

Hvornår bruges teknikken
Mental og fysisk stress vil hyppigt lokalisere sig i ansigtsmuskulaturen og skabe øget muskle spændinger, samt nedsat drænage fra de vigtige strukturer i og omkring ansigtet. Dette kan betyde at du oplever smerter i nakke, kæbe eller hovedpiner, mens andre kan opleve søvnbesvær og tankemylder. Ansigtet kan også miste vitalitet og spændighed, der ses poser under øjne, og i det hele taget virker man træt at se på.

Fjerne spændinger
Under behandlingen vil jeg arbejde i dybden med at løsne muskler, øge lymfedrænagen og skabe neurologisk afslapning for klienten, og dermed fjerne eller forbygge ovenstående problematikker.

Energigivende behandling
Japansk Lifting med akupressur kan anbefales til dig med en fortravlet hverdag, hvor for mange udfordringer og for lidt tid til afslapning eller mental opladning kan give anledning til problematikker. Det kan også gives som en dejlig afslappende og energi givende behandling, hvor du helt sikkert vil kunne mærke, hvordan roen indfinder sig i kroppen.

En normal behandling tages 60 min og koster 450 kr

En udvide behandling med rensemaske og fugtmaske tages 80 min og koster 600 kr.

Det anbefales flere behandlinger for at kunne se de synlige virkninger på bl.a rynker, poser under øjne, pigmentation ændringer.

 

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.07 | 11:55

Fantastisk at få behandlinger hos Ann! Man går altid derfra som en bedre version

...
10.10 | 18:08

Hej
Jeg har sendt en mail til dig i morges. Har du modtaget den?
Mvh Mads Stavnsbo

...
13.08 | 10:26

Jeg er yderst tilfreds med Ann's akupunktur og massage. Jeg føler mig altid velkommen og godt behandlet. Jeg vil anbefale Ann's behandlinger til alle, der døjer

...
11.12 | 14:46

Ann behandlede mig 30/10/15 med akupunktur, urter, kopper og sammenknytte tissue massage over en periode på 3 dage. Jeg havde fået flere skader ved min 8 marathon/ultra af året i juni & var faldet i alle efterfølgende 5 maratonløb. Jeg har løb 10 yderlige

...
Du kan lide denne side